Lyckad första träff om fiber till Länna

Ikväll närvarade 10 st som brinner för att hjälpa till med att realisera fiber till våra fastigheter i Länna på vårt lyckade och trevliga första möte.

Planen vi kom fram till är att vi skall gå ut via brevlådorna och elektroniskt med hjälp av bl.a epost och Facebook med information innan sommarlovet om det påbörjade projektet för att kunna samla in och kunna kartlägga intresset i området. Den 21 augusti skall vi träffas igen för att gå vidare med projektet och bland annat troligtvis ”knacka dörr” hos de vi inte fått respons från. Efter detta kan vi förhoppningsvis börja förhandla med de parter vi finner realistiska.

Protokoll och kommentarer når ni genom att logga in på sidan och gå in i diskussionsforumet under ”Medlemsdelen” som vi gärna ser att ni deltar i.

Har ni inte ett konto skaffar ni ett genom att fylla i kontaktformuläret som öppnas genom att trycka på ”Kontakt” i menyn ovan.

Nyheter här på sidan är att vi nu har lagt till en möjlighet att meddela om man är intresserad av fiberanslutning till sin fastighet i kontaktformuläret och att man även kan lägga till denna informationen direkt i sin ”profil” när man är inloggad.

Sprid  ovan information till andra i området och hör av er genom sidans forum, kontaktformulär eller Facebooksidan Länna-Drevviken Fastighetsägareförening om ni vill kontakta oss i ”Fibergruppen” (som även finns som epostadress på denna domän).

Och sist, glöm inte att klicka gillaknapparna nedan…