Varning för blottaren i Skogås

Jag brukar skämtsamt säga att det är ett vårtecken, den förste blottaren. Men jag borde veta bättre än skoja om sådant, jag som själv råkat ut för en blottare. Obehagligt var det och jag tog naturligtvis min yngre lekkarat med mig hem genast. Värst var dock att inte alla vuxna trodde på mig, det var då och nu är nu, mer än 30 år senare. Idag lyssnar vi på våra barn.

I dagarna råkade en flicka ut för en blottare på väg hem från Sjötorpsskolan. Hon cyklade före mamman och stod sedan och väntade längst ner i backen vid föräldraparkeringen. Då mamman kommer ikapp notterar hon hur en lång smal man i svarta byxor (typ träningsbyxor) och svart jacka går upp för backen och försvinner. Flickan berättade då att mannen letade efter sin katt och att han nog var väldigt kissnödig och visade med gester vilka rörelser han hade gjort med sin hand, han hade även dragit ner byxorna. Polisanmälan upprättad. Rektorn informerad.
Var försiktiga och berätta för andra i området!